Deniz Hastayken...

o
Öyle zor ki sen hastayken yanında olamamak. Sen gözlerini zar zor açık tutarken telefonla senden haber almaya çalışmak. Sabah kalkar kalkmaz ilk işinin benim yanında olup olmadığımı kontrol ettiğini ve beni göremediğinde ağlamaya başladığını görerek, sen kolların ve bacaklarınla beni sıkı sıkı tutarken, gözlerimin içine gitme diye bakarken işe gitmek...
o
Normalde bu kadar zor değil işe gelmek, zor tabi ama, bugünkü kadar değil. Bana en çok ihtiyaç duyduğun anda, aşkla sevgiyle senin yanında olmayı isterken, olamamak... Keşke bugün tüm gün yanında kalıp o mis kokunu içime çekebilseydim. Sana dokunarak, saçlarını okşayarak başucunda bekleseydim. Çok özledim seni oğlum. Gözümde tütüyorsun... Nolur bana kızma. Annen her şeyden çok istiyor senin yanında olabilmeyi. Ve sen belki unutuyorsun, oyun oynarken, anneannen-babaannen geldiğinde... Ama ben bir saniye unutmuyorum. Hep aklımdasın, hep sana uzanmak istiyor ellerim.
 o
Sen hiç hasta olma. Hep iyi ol. En kötü ayrılığımız da ben işe gittiğim için olan birkaç saatlik ayrılık olsun. Şükredelim olur mu güzel oğlum? Bu aşk için, bu aileye geldiğin, bizim olduğun için. Bu kadar sevdiğin, bu kadar sevildiğin için.
 o
Seni bir insanın dünyada sevebileceği ne varsa, hepsinden daha çok, daha yoğun, daha saf, daha temiz seviyorum.
 o
Hemen iyileş lütfen (M.).

Yorumlar

KEYF-İEMEL dedi ki…
Çok geçmiş olsun :(
Küçük Şef dedi ki…
Çok teşekkürler... :(

Popüler Yayınlar